Categories
Community poll
Do you like nopCommerce?

Szállítás és Garancia

Garanciális feltételek:

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999.(II.5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A garancia időtartama termékenként változó, az adott termék adatlapján minden esetben feltűntetjük a garanciális időtartamot. Amennyiben a termék garanciális időn belül meghibásodik, úgy azt címünkre visszajuttatva tudjuk az importörnek továbbítani garanciális elbírálásra, ami több napot is igénybe vehet.

A garancia kizárólag gyártási és anyaghibákra visszavezethető meghibásodásokra terjed ki. A garancia nem terjed ki a helytelen beszerelésből ill. használatból eredő meghibásodásokra.

Cégünk kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, mely garancia a számla eredeti vagy másolati példányával illetve a mellékelt garancialevél kitöltésével érvényesíthető.

A termék meghibásodásából eredő bármely egyéb károkért felelősséget nem vállalunk, járulékos költségeket (szerelési-,autómentő,autóbérlés stb. költségek) nem áll módunkban megtéríteni!

A garanciális jog feltételei:

-Garancialevél

-Szakszervíz vizsgálólap ill. véleményezés a hibás alkatrészről

-A szerelést végző szervíz számlája a beépítésről, valamint a beépítéshez kötelezően tartozó járulékos alkatrészek számlája ill. beépítés igazolása.

Lengéscsillapító esetén az ütközőbakok és porvédő gumik cseréje kötelező! Ennek elmulasztása esetén a garancia érvényét veszti.

A jótállást kizáró tényezők:

A garancialevélen,vagy a termék azonosító címkéin történő bármely szabálytalan javítás,törlés,átírás illetve annak hiánya vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállás érvénytelenségét vonja maga után.

Megszűnik a jótállási kötelezettség,ha a meghibásodás az alábbi okok miatt következik be:

Nem rendeltetésszerű használatból eredő kár,amely lehet baleset,szerencsétlenség, helytelen tárolás, nem megfelelő üzemeltetés, rongálás,külső beavatkozás. Erős napsugárzás, nedvesség, elemi kár (villámcsapás,túlfeszültség) vagy bármilyen mechanikus sérülés miatt bekövetkezett károsodás. Illetéktelen szervíz, illetve magánszemély beavatkozása által okozott károsodás. A termékek szakszerűtlen kezelése a jótállás elvesztésével jár. Bárminemű kompatibilitási hibára a garancia nem vonatkozik, melyet a termékek gyártói is elhárítanak.

Amennyiben a fenti feltételeknek a vásárló eleget tett, a garancia a vásárlás helyén érvényesíthető.

A termék esetleges gyári hibája miatt ért kellemetlenségekért a Tisztelt vásárlók megértését kérjük.

 

Szállítási idő:

Megrendeléstől számítva 2-3 munkanap!

 

Szállítási díjak utánvétellel:

 

0-2 kg-ig             1500 Ft

2-10 kg-ig           2000 Ft

10-15 kg-ig         2500 Ft

15-50 kg-ig         3000 Ft